Jobba hos oss

Att jobba på Bool ska vara spännande. Vi har ett högt tempo, varierande och ansvarsfulla arbetsuppgifter, utmanande projekt och en härlig gemenskap.
Läs mer om eventuella lediga tjänster inom Office 365 på vår nya hemsida.

Organisationen är platt och alla medarbetare har stora möjligheter att påverka bolagets och sin egen situation. Det kan låta som en klyscha men vi sätter väldigt stort värde på våra medarbetares åsikter och lyssnar noga på vad de har att säga. Kompetensutveckling är viktigt på Bool. Eftersom vi är ett specialistbolag måste vi ligga längst fram när det gäller kunskapsnivå. Varje medarbetare får en tydlig plan på hur de ska utvecklas hos oss. Vi arbetar mycket med kunskapsspridning inom Bool och ordnar många kvällar där vi delar med oss av erfarenheter och lärdomar. Utöver detta får varje medarbetare bra stöd för att utvecklas i sina roller.

Vill du jobba på Bool?

Det viktigaste vi har här på Bool är alla smarta medarbetare. Deras glädje och lust inför att skapa lönsamhet för våra kunder gör att Bool är en bra arbetsplats. Vi söker ständigt efter nya medarbetare, känner du att du skulle passa in hos oss, tveka inte att kontakta oss på jobs@bool.se

Lediga tjänster

Vi söker ständigt personer som är duktiga och brinner för det de gör. Samt vill jobba på ett personligt IT-bolag som befinner sig i stark tillväxtfas.