Jobba hos oss

Att jobba på Bool ska vara spännande. Vi har ett högt tempo, varierande och ansvarsfulla arbetsuppgifter, utmanande projekt och en härlig gemenskap.

Organisationen är platt och alla medarbetare har stora möjligheter att påverka bolagets och sin egen situation. Det kan låta som en klyscha men vi sätter väldigt stort värde på våra medarbetares åsikter och lyssnar noga på vad de har att säga. Kompetensutveckling är viktigt på Bool. Eftersom vi är ett specialistbolag måste vi ligga längst fram när det gäller kunskapsnivå. Varje medarbetare får en tydlig plan på hur de ska utvecklas hos oss. Vi arbetar mycket med kunskapsspridning inom Bool och ordnar många kvällar där vi delar med oss av erfarenheter och lärdomar. Utöver detta får varje medarbetare bra stöd för att utvecklas i sina roller.

Vill du jobba på Bool?

Det viktigaste vi har här på Bool är alla smarta medarbetare. Deras glädje och lust inför att skapa lönsamhet för våra kunder gör att Bool är en bra arbetsplats. Vi söker ständigt efter nya medarbetare, känner du att du skulle passa in hos oss, tveka inte att kontakta oss på jobs@bool.se

Lediga tjänster

Vi söker ständigt personer som är duktiga och brinner för det de gör. Samt vill jobba på ett personligt IT-bolag som befinner sig i stark tillväxtfas. Just nu letar vi extra efter ?

Sharepoint- och Office 365-specialist i Lund

Sharepoint- och Office 365-specialist i Stockholm

Höstkonferens 2014 Höstkonferens 2014 Höstkonferens 2014 Höstkonferens 2014 Höstkonferens 2014 Höstkonferens 2014 Höstkonferens 2014 Höstkonferens 2014 Höstkonferens 2014 Höstkonferens 2014 Höstkonferens 2014 Höstkonferens 2014 Höstkonferens 2014 Höstkonferens 2014
 • "Personer som både vill och kan"
  Det är först och främst människorna och den goda stämningen som gjorde att jag ville börja arbeta på Bool, och det är dessa som får mig att vilja stanna kvar. Det är viktigt för mig att arbeta med personer som både vill och kan, och delar intresset att utveckla både sig själva och lösningar som gör nytta och skapar värde för andra.

  Att dessutom få syssla med så varierande, utmanande och spännande arbetsuppgifter är helt enkelt grädden på moset; det som gör Bool till en arbetsplats man ser fram emot att komma tillbaka till i slutet av helgen eller semestern.

  Johannes Milling, SharePointspecialist
 • "En andra familj"
  Från ett hem till ett annat; På Bool har alla olika åsikter och tankar men bidrar till att skapa en fungerande maskin. Vi är en superb fruktsallad; en blandad kompott av olika godbitar. Gemenskapen värdesätts och alla har möjlighet att påverka sin och företagets utveckling.

  På Bool gäller en för alla - alla för en. Vi hjälper varandra att utvecklas och får varierande och spännande uppgifter som stimulerar oss, och gör oss ännu bättre. Min kunskapstörst och nyfikenhet kommer aldrig att sina – Jag har lärt mig massor, men för mig räcker inte det. Jag vill ha mer! Och det är vad Bool ger mig.

  Joakim Liljeberg, SharePointspecialist
 • "Här finns arbetsglädjen"
  Bool har för mig varit ett väldigt viktigt avstamp i karriären. Här finns utmaningarna, här finns gemenskapen, här finns arbetsglädjen och här finns framför allt kunskapen. Det är viktigt för att mig att varje dag få använda den kreativa ådran och i samband med det ta del av nya lösningar, nya kunskaper och nya arbetssätt.

  Vi hjälps alltid åt för att tillsammans kunna leverera det bästa till kunden och all kunskap man kan tänkas behöva för att kunna prestera finns här. Jag har sedan jag började på Bool varit tacksam av att få vara med om att bli Sveriges största leverantör av SharePointlösningar.

  Mattias Breivald, SharePointspecialist