Jämtkraft SharePoint

SharePointsupport till Jämtkraft

Bool by Sigma har genom upphandling fått uppdraget att leverera konsulttjänster för expertrådgivning kring SharePoint på Jämtkrafts SharePoint 2010 plattform.

”Bool vann anbudet bland annat på grund av att de har en väl fungerande och tydligt satt organisation för förvaltning, samt att de har stort fokus på att utveckla på ett smart sätt kring standardfunktionalitet från Microsoft – så det blir möjligt att skapa förvaltningsbarhet över tid och kommande versioner av SharePoint.” Säger Lena Vågström IT-coordinator på Jämtkraft.

Vår supporttjänst, BoolCare är mer än bara en telefonsupport. Vi vill hjälpa våra kunder att ta sin SharePointlösning framåt. Att ständigt förbättra och förenkla för användarna är vårt mål. Tyngdpunkten i uppdraget åt Jämtkraft kommer att i första hand ligga på central administration, konfiguration enligt best practice samt systemutveckling. I andra hand systemförvaltning och avhjälpande underhåll.

”Jag ser framemot att börja jobba tillsammans med Jämtkraft och ser framför mig ett samarbete där vi stärker deras lösning genom att dela med oss av vår SharePoint kompetens. Samtidigt kan vi lära oss mycket av Jämtkrafts utmaningar.” Säger Joakim Liljeberg förvaltningsledare på Bool.

Arbetet har påbörjats och kommer att löpa över två år med möjlighet till att förlänga med ytterligare ett år.

Om Jämtkraft
Jämtkrafts hemmakontor är i Östersund och vi ägs av tre jämtländska kommuner: Åre, Östersund och Krokom. Det präglar oss på så sätt att vi inte bara tänker på vinst utan även vill bidra till samhället. Hos oss kan du köpa el i hela Sverige, bor du i Jämtland kan du även nyttja vår fjärrvärme, vårt fiberoptiska bredband och vårt elnät.

Vill du veta mer om vår supporttjänst BoolCare?

Kontakta Bool by Sigma