SharePointintranät till Höganäs AB

Bool by Sigma har fått uppdraget att leverera ett socialt intranät till Höganäs AB, baserat på SharePoint 2013 och Bools portalplattform BoolCore. Bool står för ett komplett intranät med design, informationsarkitektur, utveckling och support.

Höganäs AB har sedan tidigare ett intranät kallat Pulse, baserat på SharePoint 2010.
”Vi ville ha en modernare plattform som är enklare att underhålla – samtidigt som den är anpassad för att på bästa sätt stödja våra anställda i deras arbete, säger Frida Wainult, projektledare för Höganäs nya intranät.

Lösningen blev Pulse 2.0. Ett helt nytt socialt intranät baserat på SharePoint 2013 och BoolCore. Med nya möjligheter till social interaktion mellan medarbetarna, förbättrad sökfunktion, arbetsytor, projektytor och användarvänlig design är Pulse 2.0 utformat för att förenkla vardagen för Höganäs anställda.

”Designen av intranätet är utformad för att stärka vi-känslan och lyfta fram medarbetarna inom det globala Höganäs. Detta för att det är just de anställda som är nyckeln till företagets framgång,” säger Erik Jehander, Art Director på Bool.

Höganäs har även tecknat avtal för BoolCare, Bools proaktiva support och förvaltningstjänst.

BoolCore är utsett till Nordens bästa intranät.

Är du nyfiken på BoolCore och intranät?

Kontakta Bool by Sigma

hoganas