SharePoint-förvaltning åt Sveriges Radio

Sigma IT & Management har genom vunnen upphandling fått uppdraget att leverera förvaltning på Sveriges Radios SharePoint-lösningar. Förvaltningen avser främst befintlig plattform för SharePoint samt intranät och medieportal.

Uppdraget syftar till att säkerställa drift och vidareutveckling av Sveriges Radios lösningar på SharePoint och att säkerställa en partner för förvaltning, det vill säga tillgång till dennes kompetens och resurser.

– Vi tycker att det ska bli spännande att hjälpa Sveriges Radio med SharePoint-lösningar. De är en modern organisation som ställer höga krav på lösningar och partners, vilket vi tycker är helt rätt, säger Joakim Liljeberg, förvaltningsledare på Sigma IT & Management.

Förvaltningen kommer att ske genom Sigma IT & Managements supporttjänst, BoolCare, som används för att supportera och förvalta SharePoint-lösningar.
– Vi vill hjälpa våra kunder att ta sin SharePoint-lösning framåt. Att ständigt förbättra och förenkla för användarna är vårt mål, säger Joakim Liljeberg.

– Det ska bli spännande att få inleda ett samarbete med Sigma IT & Management. Vi ser fram emot att få ta del av deras erfarenheter och kompetens kring SharePoint. Vårt Intranät är mycket viktigt för oss då vi har en dygnet-runt verksamhet och därmed blir även förvaltning av en välmående kod grundläggande, säger Lisa Tham, Driftchef IT på Sveriges Radio.

Vill du veta mer om BoolCare och hur vi hjälper Sveriges Radio?

Johan Jernström
johan.jernstrom@bool.se
[Johan]