Konsulter

Ibland bedriver man helst projektet själv eller så har man redan ett projektteam som man vill förstärka i form av ytterligare kompetens eller resurser.

På Bool är vi ofta del av ett team på plats hos kunden. Ibland krävs det en närvaro i kundens verksamhet för att kunna leverera den allra bästa lösningen.

På Bool är vi alla är vana vid att arbeta i externa projekt och kommer att bidra med mycket värdefull kunskap och erfarenhet.

Alla konsulter på Bool har universitetsexamen och är certifierade SharePoint-specialister med åtskilliga SharePoint-projekt bakom sig.

  • icon_projektledareProjektledning
  • icon_kravinsamlingKravinsamling & Verksamhetsanalys
  • icon_serverServerarkitektur & Infrastruktur
  • icon_systemarkitekturSystemarkitektur
  • icon_utvecklingUtveckling
  • icon_designDesign & Gränssnittsutveckling
  • icon_utbildningUtbildning

”Jag rekommenderar Anders och Bool till klienter eller konsultorganisationer som söker pålitlig, flexibel och kompetent SharePoint kompetens. Det har varit ett privilegium att arbeta med Anders och hans kollegor.”
Christine Jacobsen, Cybercom Group

”Jag vill betona att Johan har varit en väldigt bra representant för Bool under de veckor han har varit här, omtyckt, kunnig och lösningsorienterad, en bra ambassadör helt klart!”
Donnie Lygonis, KTH

”Jag skulle vilja berätta för er alla hur nöjda vi är med Niklas arbete! Konsulten har på ett föredömligt sätt kommit in i vårt projekt som har kantats med olika bakslag och problem, han har tagit ett stort ansvar och hjälpt till med att lösa de problem som har uppstått. Vi har känt ett stort förtroende!”
Mikael Andersson, Codan

Vill du veta mer?

Susanne Erkenmark
0734 08 29 27
susanne.erkenmark@nexergroup.com
Linkedin

Intresserad av konsulttjänster?