Office 365 innehåller en rad olika verktyg som hjälper dig, ditt team och hela din organisation till ökad produktivitet, bättre samarbete och tydligare kommunikation.
Läs mer om Office 365 på vår nya hemsida.

Med Office 365 blir samarbetet med dina kollegor enklare. Var du än befinner dig kan du dela dokument, driva projekt, hitta innehåll, genomföra onlinemöten och mycket mer.

Arbeta med det som är viktigt istället för att behöva installera, uppdatera och se till att alla andra är uppdaterade. Office 365 tar hand om allt i bakgrunden, så att du kan koncentrera dig på dina arbetsuppgifter. Eftersom filerna sparas automatiskt online kan du komma åt, redigera och dela den senaste filversionen – även på resande fot.

Outlook

Arbeta effektivt med e-post, kalender, kontakter, uppgifter med mera – allt på samma ställe. Office-integrering gör det möjligt att dela bifogade filer från OneDrive, komma åt kontakter och att se LinkedIn-profiler.

OneDrive

Lagra, få åtkomst till och upptäck enkelt både personliga filer och delade arbetsfiler i Office 365, inklusive Microsoft Teams, från alla dina enheter. Redigeringar som du gör offline laddas automatiskt upp nästa gång du ansluter.

Office suite

Klassiska Office suiten i uppdaterade versioner. Arbeta enklare tillsammans genom att dela ditt dokument med andra, och arbeta alltid med den senaste versionen tillsammans i realtid för att få arbetet gjort snabbare.

OneNote

Din digitala anteckningsbok. Gå igenom dina anteckningar och skriv samtidigt kommentarer för hand eller med tangentbordet, och gör markeringar. Med OneNote på alla enheter kan du alltid ta vara på din inspiration.

SharePoint Modern

Intranätet. Dela och hantera innehåll och kunskap för bättre teamwork, informationssökning och ett smidigt samarbete i hela organisationen. Öka produktivitetstempot genom att omforma olika processer.

Teams

Teams gör det enkelt att arbeta tillsammans. Men även för chatt och onlinemöten. Håll ljud-, video- och webbkonferenser och chatta med vem som helst i eller utanför organisationen. Teams är samarbetslösningen för mindre grupper, t.ex. kollegorna i ditt projekt.

Yammer

Organisationens egna sociala nätverk. Kommunicera med hela organisationen och skapa transparens och starkare gemenskap genom att dela kunskap, och driv initiativ framåt genom att samarbeta om idéer.

Planner

Få ordning på uppgifter och få mer gjort! Planner gör det enkelt för ditt team att skapa nya planeringar, organisera och tilldela uppgifter, dela filer, chatta om det pågående arbetet och få uppdateringar om hur arbetet fortskrider.

PowerApps

Med PowerApps är det enkelt för vem som helst att skapa appar. Appar som ansluts till er data och ert arbete – utan att det krävs någon tid och kostnad för utveckling av anpassad programvara.

Stream

Videotjänst i Office 365. Med Stream är det enkelt att skapa, dela och interagera säkert med video, både inom teamet och i hela organisationen. Ert interna Youtube.

Flow

Skapa automatiserade flöden mellan dina appar och tjänster så att du ta emot aviseringar, synkronisera filer, samla in data och mycket annat.

Delve

Alla i organisationen har sina egna profilsidor i Delve. Profilsidorna används till att söka efter information om och via andra personer, samt till att hjälpa andra hitta dig. På din egen sida kan du snabbt gå tillbaka till dokument du arbetat med nyligen, gå till andra personers sidor och se vad de håller på att jobba med.

Vill du veta mer?

Susanne Erkenmark
0734 08 29 27
susanne.erkenmark@nexergroup.com
Linkedin

Vill du veta mer?

Core

En hub i den digitala arbetsplatsen
Vi har utvecklat Core till något unikt, det är inte enbart ett intranät för att innehåll, det är utvecklat för att hantera hela den digitala arbetsplatsen. Core är för dem som vill ha en hub för överblick och kontroll över sin digitala arbetsplats. Produktivitet när det är som bäst!

Läs mer om Core

Konsulter

Office 365- & Sharepointspecialister.
Ibland bedriver man helst projektet själv eller så har man redan ett projektteam som man vill förstärka i form av ytterligare kompetens eller resurser. Vi är ofta en del av ett team på plats hos våra kunder. Ibland krävs det en närvaro hos er för att kunna leverera den allra bästa lösningen.

Läs mer om våra konsulttjänster