Ny externwebb till BDO

BDO i Sverige hade ett behov att öka sitt engagemang på webben, främst på bdo.se med även i sociala kanaler. En site som var enkel att uppdatera, lätt att dela innehåll och som fungerade lika bra på mobilen som på datorn var ett måste.

BDO hade ett svårhanterligt publiceringsverktyg, även de minsta uppdateringarna blev svåra för redaktörerna. Genom att bygga nya externwebben på WordPress fick BDO ett publiceringsverktyg som har ett väldigt enkelt administrationsverktyg, och är lätt att underhålla.

Fokus har legat på att tydliggöra BDO´s tjänsteerbjudande, samt göra siten personligare genom att lyfta fram medarbetarna på BDO. Siten ska fungera som ett arbetsredskap för marknadsavdelningen på BDO, och underlätta deras dagliga arbete med att göra varumärket starkare. BDO vill erbjuda sina kunder ett personligt ställe att hitta nyttig information t.ex. viktiga datum för egenföretagaren.

”BDO är en av våra äldsta kunder, som vi även levererar intranät på SharePoint till. Därför är det extra kul att vi även fått förtroendet att bygga deras nya externwebb” – säger Anders Jehander, VD Bool.

Designen är responsiv, och anpassar sig efter vilken upplösning du som besökare har på din skärm. Det går alltså lika bra att använda siten på sin smartphone som sin dator, titta själv på www.bdo.se

bdo_webb

Vill du veta mer om BDO´s externwebb?

Kontakta Bool by Sigma