Intranät till Sydsten på SharePoint 2013

Sydsten AB valde Bool by Sigma som leverantör för sitt nya intranät. Intranätet baseras på Bools prisbelönta portalplattform BoolCore, och SharePoint 2013.

”På Sydsten har vi insett potentialen och vilka vinster vi kan få av ett modernt intranät. Vi föll tidigt för Bools färdiga intranätlösning BoolCore som vi anpassat efter våra behov och grafiska profil. Det känns tryggt att ha en välbeprövad och genomarbetad intranätplattform där vi sen kan lägga till funktionalitet och nya moduler efter våra unika behov. Framför allt är vi glada över att vi nu har ett intranät som effektiviserar oss och vår verksamhet. Vi lär oss för varje dag och upptäcker hela tiden nya möjligheter, vilket är kul.

Ett problem som vi arbetat med är att vi tidigare hade otaliga mallar och blanketter som sparades ner lokalt och ändrades allt eftersom, de levde sina egna liv. Vi gör nu ett jobb med att rensa ut och har standardisera mallar och blanketter och gör de åtkomliga för alla på intranätet. En sådan till synes enkel sak stärker företagskulturen och ger ett proffsigt och enhetligt uttryck.” Säger Fredrik Hansson, affärsutvecklare på Sydsten.

”Det känns extra roligt att få arbeta med Sydsten eftersom de vill ligga långt framme i utvecklingen och har insikt och förståelse för nyttan intranätet ska leverera. Vi är övertygade om att Sydsten har fått ett intranät växa med och vara stolta över, säger Peter Abelsson på Bool.

Samarbetet mellan Sydsten och Bool fortsätter nu med förvaltning och support via BoolCare.

Vill du veta mer om Sydstens intranät?

Peter Abelsson
046-54 03 069
peter.abelsson@bool.se

”En sådan till synes enkel sak stärker företagskulturen och ger ett proffsigt och enhetligt uttryck”