Diös Fastigheter har Nordens Bästa Intranät

Diös Fastigheter vann utmärkelsen Nordens Bästa Intranät som delades ut på Nordic Intranet Summit. Syftet med utmärkelsen Nordens Bästa Intranät är att sprida best practice genom att lyfta fram framgångsrika intranät som skapat värde för användarna och bidragit med affärsnytta för organisationen.

Diös intranät bygger på SharePoint 2013 och Bools portalplattform BoolCore.

”Vi är stolta över att ha Diös Fastigheter som kund, det är imponerande att se hur de arbetar med sitt intranät. Och såklart även stolta över oss själva och vår plattform BoolCore, det är Diös hårda arbete med innehåll och vår plattform samt utvecklade funktionalitet som tillsammans gör Nordens Bästa Intranät.” Säger Anders Jehander, VD Bool by Sigma.

”Tack vare ett kreativt samarbete med Bool och stort engagemang från användarna internt har vi på kort tid tagit stora steg mot vår vision om den digitala arbetsplatsen.” Säger Karin Falkeström, kommunikationschef på Diös Fastigheter.

Motiveringering för Diös Fastigheter: För ett intranät som är anpassat till kärnverksamheten och tar fullt ansvar för användarens upplevelse. Där många intranät kastar medarbetarna mellan olika gränssnitt och lösningar, gör detta tvärtom och samlar vardagens verktyg. Fokus på affären, väl genomtänkt prioritering av innehållet samt goda möjligheter till kontakt och samarbete är ytterligare kännetecken. Med tanke på mobila användare inkluderat redan från början blir slutsatsen klar – detta är ett tilltalande, effektivt och stort steg mot den digitala arbetsplatsen.

Juryn bestod av Jenny Bjuhr Berggren, säljchef på Cision. Fredrik Wackå, webbrådgivare och en av Sveriges mest erfarna intranätspecialister. Anna Söderblom, projektledare för Svensk Fastighetsförmedlings intranät, förra årets vinnare. Johan Hård af Segerstad, RIM, Redaktör och skribent med 25 års erfarenhet inom redaktionell kommunikation. Jonas Hammarberg, Awesome Group, IT-entreprenör, certifierad coach och senior partner.

Läs mer om Nordens Bästa Intranät på www.nordensbastaintranat.com

Pressutskick från Microsoft
Pressutskick från Diös Fastigheter

Nordens bästa intranät

Vill du veta mer om Diös intranät?

Kontakta Bool by Sigma