Bool by Sigma är ett Superföretag

Enligt Veckans affärer och Bisnodes är Bool ett effektivt, lönsamt företag som växer snabbt och har koll på finanserna. Därmed är SharePoint-konsulterna Bool ett Superföretag 2014.

”Vi är mycket stolta över att blivit ett Superföretag säger Anders Jehander, VD Bool by Sigma. Vårt tydliga fokus inom vårt område, i kombination med våra skickliga medarbetare och våra kunder har gjort detta möjligt”

2012 blev Bool Skånes snabbast växande företag, årets gasellföretag enligt Dagens Industri, med en tillväxt på över 1600%. 2013 placerade Bool sig på plats nio i Skåne med en tillväxt på 543%.

För att bli ett Superföretag ska man ha långsiktig försäljningstillväxt och uthållig lönsamhet, vara strategiskt skicklig med finansieringen och effektiv med att hushålla med resurserna. I genomsnitt har Superföretagen mer än fördubblat sin omsättning de senaste fyra åren och har tredubblat antalet anställda.

Alla aktiebolag deltar och utvärderas av Bisnodes analytiker, men endast 0,1 procent av er presterar tillräckligt bra för att kvala in på listan.