SharePointutvecklare

Vill du bli en del av vårt team av Sveriges vassaste SharePoint-utvecklare? Vi söker dig som har eller vill få stor och bred erfarenhet inom SharePoint-plattformen och kringliggande Microsoft-produkter.

Det är viktigt att du är van vid att hantera kunder och kan fungera både som tekniskt säljstöd vid stora affärer samtidigt som du arbetar engagerat med utveckling och kan ta ansvar för tekniska leveranser. Till ditt stöd finns kollegor som alltid ställer upp, i en organisation där arbetsglädje, kunskap och utveckling står i centrum. Sist men inte minst – du vill fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Vem är du?
Vi tror att du är ambitiös, kunskapstörstande och driven samt uppskattar att arbeta i team och ta egna initiativ. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper såsom positivitet och flexibilitet då du kommer att vara en stor del bolagets ansikte utåt och ha kontakt med våra kunder. Som person är du social, noggrann och tycker om att hjälpa till där det behövs.

Utbildning/erfarenhet
Du har en akademisk bakgrund och minst 3 års erfarenhet av .NET utveckling, har god förmåga att arbeta fram och presentera lösningar för kunder samt uttrycker dig väl i tal och skrift.

Placeringsort
– Lund

Vad erbjuder Bool?
Vi på Bool erbjuder dig en spännande och utmanande miljö där du ges möjlighet att utvecklas och få dina idéer genomförda! Som anställd blir du del i vårt team med att driva Bool by Sigma vidare i utvecklingen mot Skandinaviens bästa leverantör av avancerade portaler. Vi tror på ett klimat där alla medarbetare är delaktiga i företaget, där ansvar ger frihet. Som anställd på Bool har du stor potential till såväl personlig som professionell utveckling eftersom vi är ett mindre bolag under tillväxt där alla anställda växer i takt med bolaget.

Ansökan
Tveka inte att skicka ditt CV till jobs@bool.se. Urval och intervjuer sker löpande.

Kontaktperson
Johan Jernström
johan.jernstrom@bool.se
046-54 03 063

Om Bool
Bool by Sigma är Skandinaviens ledande nischleverantör av avancerade portaler (intranät, extranät och skräddarsydda affärsstöd). Vår vision är att genom digitala lösningar skapa skillnad för våra kunder och dess kunder. Bool by Sigma har under de senaste åren vuxit mycket och består idag av 46 medarbetare baserade i Lund och Stockholm. Sedan 2013 är vi en del av Sigma IT Consulting.

Höstkonferens 2014 Höstkonferens 2014 Höstkonferens 2014 Höstkonferens 2014 Höstkonferens 2014 Höstkonferens 2014 Höstkonferens 2014 Höstkonferens 2014 Höstkonferens 2014 Höstkonferens 2014 Höstkonferens 2014 Höstkonferens 2014 Höstkonferens 2014 Höstkonferens 2014