Office 365- & SharePointutvecklare

Vår mission är att med SharePoint & Office 365 skapa en enklare vardag för våra kunder. Nu söker vi duktiga Office 365/SharePoint-utvecklare som ska ingå i våra team i Stockholm, Göteborg och Lund. Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av utveckling och som vill arbeta med Office 365, SharePoint 2013/2016, molnbaserade lösningar och digitala samarbetsplattformar.

Bool by Sigma är en av Sveriges mest ansedda och erfarna specialistföretag inom lösningar baserade på Office 365 och SharePoint. Vi strävar alltid att leverera verksamhets- och kundnytta oavsett teknisk plattform. Vi erbjuder strategi, analys och planering som ligger till grund för den lösning som ska utvecklas. Vi tar ansvar för helheten – från inledande analys till arkitektur och utveckling samt förvaltning. Dessutom erbjuder vi en portfölj med egenutvecklade produkter vilka fortlöpande vidareutvecklas. Detta för att hela tiden möta kundernas förändrade krav men även utöka framtida möjligheter.

  Ditt erbjudande åt oss

 • Flerårig erfarenhet av utveckling av lösningar för Office 365/SharePoint.
 • Flerårig erfarenhet av utveckling inom .Net (C#, ASP.NET).
 • Arbetat med JavaScript-ramverk så som: Angular, React etc.
 • Erfarenhet av agila arbetssätt/metoder.
 • Vilja att arbeta med molnbaserade lösningar såsom SharePoint Online, Azure, med mera
 • God kommunikativ förmåga på svenska och engelska i tal och skrift.
 • Meriterande egenskaper inkluderar
 • IT-relaterad eftergymnasial utbildning
 • Microsoft-certifieringar inom Application eller Developer-spåren

Vårt erbjudande till dig
Hos Bool by Sigma är alla erfarna specialister. Vi tar ofta både krävande och ledande roller i våra kunders viktigaste projekt. Vår kultur präglas av våra värderingar och vårt syfte: att göra skillnad, skapa framgång och ha roligt tillsammans. En kultur där drivkraft, framåtanda, humor, kamratskap och en vilja att lära sig mer är helt naturligt. En kultur som gjort oss till en av Sveriges mest ansedda specialistföretag inom SharePoint.

Du kommer få chansen att utvecklas tillsammans med andra vassa specialister i en kreativ och dynamisk miljö både i spännande kunduppdrag och inom Bool by Sigma. Vi vill göra saker tillsammans och ha roligt på jobbet, även de som jobbar ute hos kund. Vi strävar efter att lära av varandra – och att hela tiden se möjligheter.

Placering
Lund, Stockholm eller Göteborg.

Ansök och bli en av oss!
Ansök genom att maila CV till jobs@bool.se. Skriv Office 365- & SharePointutvecklare i ämnesraden.

Kontakta Johan Jernström, johan.jernstrom@bool.se om du har några frågor.

Mer om Sigma IT Consulting
På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT Consulting består av över 1000 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i bl.a. Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.

www.sigmaitc.se

Höstkonferens 2014 Höstkonferens 2014 Höstkonferens 2014 Höstkonferens 2014 Höstkonferens 2014 Höstkonferens 2014 Höstkonferens 2014 Höstkonferens 2014 Höstkonferens 2014 Höstkonferens 2014 Höstkonferens 2014 Höstkonferens 2014 Höstkonferens 2014 Höstkonferens 2014